Нацполіція купує авто у компанії з доволі цікавим минулим

Зокрема, в серпні поліція придбала у "Ніко Прайм Мегаполіс" 86 на загальну суму 42,99 млн грн

Автомобіль Renault Duster Expression. Фото: MotorsTowN.com

Нацполіція України від 8 листопада за результатами тендеру замовила ТОВ «Ніко Прайм Мегаполіс» автомобілі спеціалізованого призначення підвищеної прохідності для потреб правоохоронних органів за 1,5 мільйона гривень. Про це повідомляють Патріоти України, посилаючись на систему Prozorro.

За інформацією, Національна поліція придбала три автомобілі Renault Duster Expression по півмільйона за кожен. «У технічних характеристиках Renault Duster Expression передбачені система кондиціонування, подушки безпеки водія і переднього пасажира, сигнально-гучномовний пристрій у вигляді світлодіодним панелі-балки типу «Стріла», – зазначає видання.

Як повідомляє видання, термін поставки за згодою – протягом 30 календарних днів з дати отримання замовником заявки, але не пізніше 20 грудня 2016-го. «Єдиним учасником торгів було ТОВ «Ніко Прайм Мегаполіс». Фірма запропонувала ціну 1,50 млн грн, очікувана вартість склала 1,52 млн грн.

За даними системи Prozorro, в серпні Національна поліція придбала у «Ніко Прайм Мегаполіс» 86 автомобілів Renault Duster Expression по 482 тис грн. на загальну суму 42,99 млн грн. з тими ж технічними характеристиками, що і в Renault Duster Expression, замовлених 8 листопада. Відсутній тільки сигнально-гучномовний пристрій.

У жовтні Головне управління Національної поліції у місті Києві замовило «Ніко Прайм Мегаполіс» два мікроавтобуси Renault Trafic за 1,68 млн грн. У 2015 році Міністерство внутрішніх справ України замовило ТОВ «Ніко Прайм Мегаполіс» автомобілі спеціалізованого призначення Renault Duster і Renault Dokker на на загальну суму 122 520 000 грн.

Довідка. Засновниками «Ніко Прайм Мегаполіс» є ТОВ «Компанія з управління активами «Ковин Капітал» і ТОВ «Ніко Авто Холдинг»(Україна), номінальними бенефіціарами значаться кіпріоти Катя Апостолоу і Іоанніс Еліа.

«Ковин Капітал» зареєстрована на киянина Володимира Гнатишина і британську «ІФЛ інтернешнл файненс енд лізинг лімітед», бенефіціарами вказані вже згадана Катя Апостолоу і Віоларіс Яннакіс з Кіпру. Гнатишин на початку 2000-років разом з нинішнім міністром юстиції Павлом Петренко був співзасновником ТОВ «Юридична консалтингова група «Justicia Service» (Чернівці). «Ніко Авто Холдинг (Україна)» належить кіпрській «Ніко холдинг енд інвестмент лімітед», бенефіціари ті ж, що і в «Ковин Капітал».

Ситуація стає критичною: Україні загрожує гостра нестача робочих рук, незабаром країна потребуватиме мільйонів робітників

четвер, 25 квітень 2024, 6:39

Вже найближчим часом Україна може зіткнутися з гострою нестачею робочої сили. За оцінками фахівців, для того, щоб до 2030 року підтримати щорічне зростання ВВП на рівні 5-7%, країні не вистачатиме до 4,5 млн робочих рук. Про це повідомив виконавчий дир...

Ціна "вєлічія": Уряд РФ готується до падіння рубля до 120 за долар

четвер, 25 квітень 2024, 6:15

Російський уряд розглянув стресовий сценарій макропрогнозу Мінекономрозвитку (МЕР), згідно з яким посилення західних санкцій та падіння цін на нафту призведуть до обвального падіння курсу рубля, повідомляє в середу, 24 квітня The Moscow Times. Зазначає...