Не Бандера: У мережі показали купюру номіналом в 1000 гривень (фото)

На знімку 1000-гривневої купюри зображено письменника Пантелеймона Куліша.

В Україні скоро з'явиться 1000-гривнева купюра. Фото: Антикор.

Незабаром в Україні буде представлена нова купюра номіналом 1000 гривень. Саму банкноту вже надрукували. Про це повідомило джерело в Нацбанку, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Як зазначає видання, банкнотна фабрика вже виготовила купюру, яку планують представити незабаром, ймовірно, приурочивши до якогось свята.

Народний депутат України Михайло Гаврилюк опублікував у своєму Facebook фото ескізу нової банкноти. На купюрі зображений письменник Пантелеймон Куліш.

"Ну що ж, друзі, ось і нова купюра номіналом 1000 грн", - написав нардеп.Джерело в НБУ також повідомило, що було кілька варіантів оформлення банкноти, "однак, імовірно, на купюрі зображений академік Володимир Вернадський".

Раніше в ЗМІ вже потрапляла інформація про наміри влади ввести купюри номіналом в тисячу гривень. Висловлювалися припущення, що на новій купюрі буде зображений лідер ОУН Степан Бандера.

З імпортозаміщенням щось пішло не так: Понад 50% російських процесорів "Байкал" виявилися бракованими

четвер, 28 березень 2024, 12:53

Через провал кремлівської політики так званого «імпортозаміщення» більше половини російських процесорів Байкал виявилися бракованими. Констатувати це довелося російському пропагандистському виданню "Ведомости", передають Патріоти України. Як повідомляє...

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...