Не фантастика, а реальність: Українці без "прописки" отримають субсидії

Кабмін ініціював нові правила для платників компослуг.

Фото: www.5.ua

Уряд України спростив для громадян України процес отримання субсидій, інформують Патріоти України.

За словами міністра соцполітики Андрія Реви, ті, хто не прописаний у певному помешканні, але живе там і платить за компослуги, матиме шанс отримати субсидії. Для цього потрібно звернутися до органів соціального захисту і оформити повторно договір аренди житла у довільній формі.

В уряді переконані, що це допоможе вирішити проблеми зі сплатою комунальних послуг. Адже часто українці не могли оформити субсидії саме через відсутність прописки.

Відтепер на основі договору аренди житла можна скористатися державною допомогою. Під час повторного оформлення документа завірення нотаріуса не потрібне - достатньо підписів власника житла та орендаря.

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...