"Не мытьем так катаньем": В Кремлі збрехали про нараду з ОПЕК - ціни на нафту миттєво відреагували

Росія намагається промацати грунт, щоб оцінити, як члени ОПЕК відреагують на пропозиції щодо скорочення видобутку нафти.

ОПЕК. Фото: www.dagestanpost.ru.

Країни ОПЕК не мають наміру проводити в лютому переговори за участю Росії. Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на чотири джерела в ОПЕК, передають Патріоти України.

«Цілком можливо, що Росія просто намагається промацати грунт, щоб оцінити, як члени ОПЕК відреагують на пропозиції щодо скорочення видобутку нафти», - припустив директор Центру з вивчення глобальної енергетичної політики Колумбійського університету і колишній чиновник Білого дому Джейсон Бордоф.

Як відомо, раніше глава Міненерго Олександр Новак заявив, що країни ОПЕК працюють над організацією засідання за участю представників країн ОПЕК і не ОПЕК в лютому. Міністр сказав, що Росія вже підтвердила можливість своєї участі у цій зустрічі. Після слів Новака ціни на нафту різко виросли, Brent перевищила позначку в $ 36 за барель.

В Україні військові зможуть самі розрахувати свої виплати: Міноборони запустило онлайн-калькулятор

субота, 4 травень 2024, 21:30

Міністерство оборони розробило онлайн-калькулятор, за допомогою якого військовослужбовці та їхні родичі зможуть розрахувати їхнє грошове забезпечення залежно від видів виплат. Про це повідомили в пресслужбі оборонного відомства, передають Патріоти Укр...

Частині українців стаж враховуватимуть по-новому: Які нюанси варто знати всім

субота, 4 травень 2024, 21:25

25 квітня у Верховній Раді ухвалили пенсійний законопроєкт № 9453, який містить як позитивні зміни, так і ті, що ускладнять життя багатьом і нинішнім, і майбутнім пенсіонерам. Про це говорить у новому відео на Youtube-каналі «На пенсії» експерт Сергій ...