Не Обама: експерт про те, хто руйнує російську економіку

Нокаутуючі удари російській економіці наносить виключно корумпована російська влада.

Криза у Росії - це результат діяльності корумпованого вищого керівництва, а не  міфічних зовнішніх ворогів. Ілюстрація:ukr.mediaНайбільшої шкоди російській економіці завдають не підступи міфічних "зовнішніх ворогів", а непрофесійне і корумповане керівництво РФ. Про це заявив російський економіст, керуючий партнер Management Development Group Дмитро Потапенко 8 грудня на Московському економічному форумі, інформують Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

"Викликів зовнішніх я не бачу. Працюючи в Чехії, Бельгії, Болгарії та Китаї, я непогано володію інформацією - я там працюю 9 років. Всім загалом щодо нас "фіолетово", скажу прямо. Тому якщо відключити першу кнопку ТБ і вилучити з неї ключові чотири новини - то нам х#хли заважають, то нам ще хтось заважає, то і новин не буде ", - вважає Потапенко.

За словами експерта, "чотири нокаутуючі удари" економіці нанесені виключно російською владою. "Це ембарго злочинне, яке введено конкретно під перерозподіл ринку конкретним компаніям, що присмокталися до державних чиновників, привело до відсутності конкуренції та зростання цін.

Це заборонні і позамежні ставки кредитування - це нам не Обама їх зробив. Це такий же указ про знищення продуктів - чотирьох гусей тиснуть тракторами ... незрозуміло навіщо з показовими виступами ", - перерахував російський економіст.

Потапенко також нагадав про обурення російських далекобійників платіжною системою "Платон", відомою як "податок Ротенберга". За його словами, податок "прекрасний у своїй логіці".

"Питання не в сумі, а в тому, що ми тричі беремо з логістичної складової гроші - у нас є акциз, є дорожній податок, а тепер ще окремий податок вводимо", - пояснив він.

"Всі ці удари нанесені штучно, і штучно нашими", - додав російський економіст.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...