Не платили податки: Суд заарештував рахунки великої мережі супермаркетів України

Службові особи ТОВ "Фоззі-Фуд" при проведенні фінансово-господарських взаємовідносин з низкою компаній шляхом проведення безтоварних операцій занизили ПДВ у січні-лютому 2015 року на суму 32,2 млн гривень.

Суд заарештував рахунки великої мережі супермаркетів України. Фото: abcnews.com.ua.

Розслідування схем з ухилення від сплати податків великого рітейлера "Фоззі-Фуд" арештовані. Суд арештував рахунки компанії, що входять у Fozzy Group. Про це йдеться в ухвалі суду від 18 травня, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Із метою припинення злочинної діяльності та для подальшого відшкодування завданих державі збитків виникла необхідність у накладенні арешту на рахунки ТОВ "Фоззі-Фуд", - йдеться в ухвалі суду.

Суд вирішив арештувати рахунки компанії в двох банках ("Південний" і "Схід"), заборонив розпоряджатися грошовими коштами, а також наказав припинити витратні операції з коштами, які надходять на рахунки.

Клопотання про накладення арешту на майно у кримінальному провадженні від 29 березня 2015 року надійшло до Солом'янського районного суду Києвана підставі даних Державної фіскальної служби. Розслідуванням встановлено, що службові особи ТОВ "Фоззі-Фуд" при проведенні фінансово-господарських взаємовідносин з низкою компаній шляхом проведення безтоварних операцій занизили ПДВ у січні-лютому 2015 року на суму 32,2 млн гривень.

Як раніше повідомлялося раніше в ЗМІ, Генпрокуратура завела кримінальну справу щодо "Київстару": компанія також підозрюється в ухиленні від сплати податків.

Шалено злетить? МВФ дав прогноз курсу долара до гривні до 2029 року

четвер, 18 квітень 2024, 9:48

Міжнародний валютний фонд прогнозує незначну девальвацію у 2024 році. Потім курс долара до гривні поступово зростатиме, передають Патріоти України з посиланням на World Economic Outlook (квітень 2024 року). Згідно з розрахунками МВФ, середньорічний кур...

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...