Не рятують і ціни на нафту: Втеча капіталу з РФ прискорюється, як снігова куля

Роком раніше відтік капіталу з Росії становив $ 18,8 млрд.

Ілюстрація:Дзеркало тижня

Чистий вивіз капіталу з Росії приватним сектором виріс в січні-травні 2018 року на 24% в порівнянні з аналогічним періодом попереднього року - до $ 23,3 млрд. Про це центробанк країни-агресора повідомляє на офіційному сайті, передають Патріоти України.

Роком раніше відтік капіталу з Росії за цей період становив $ 18,8 млрд. Обсяг виведеного капіталу більш ніж на три чверті був сформований сальдо операцій інших секторів з нерезидентами, зазначає центробанк.

Якщо в цілому за 2017 рік фінансові потоки по залученню та розміщенню коштів інших секторів за кордоном були збалансовані, в поточному році при мінімальному збільшенні їх іноземних зобов'язань помітно зросло чисте придбання фінансових активів, повідомляє регулятор.

Джерело: Ліга.Фінанси

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...