​Недовго музика лунала: Російський енергоміст до Криму перегрівся

Швидкоруч закинутий на дно Керчинської протоки кабель, гучно найменований «енергомостом», схоже не витримує навантаження і в 100 путінських мегават.
Енергоміст до Криму

Перетікання електроенергії з Росії в окупований Крим по лінії "Краснодар - Крим" скоротилося через перегрів на лінії. Про це повідомив начальник кримського управління МНС Росії Сергій Шахов, передають Патріоти України з посиланням на «Крим.Реаліі».

"Станом на 18:00 годин сумарна генерація склала 718 мегават. Перетікання "Краснодар - Крим" склало 89 мегават. Проводяться аварійні роботи, вони мають бути закінченими десь у 20:00 - 21.00 і обіцяли дати 285 (!) мегават", - заявив Шахов.

Пізніше, міністр енергетики російського уряду Криму Світлана Бородуліна заявила, що ремонт на лінії закінчено в 18:07.

В Україні військові зможуть самі розрахувати свої виплати: Міноборони запустило онлайн-калькулятор

субота, 4 травень 2024, 21:30

Міністерство оборони розробило онлайн-калькулятор, за допомогою якого військовослужбовці та їхні родичі зможуть розрахувати їхнє грошове забезпечення залежно від видів виплат. Про це повідомили в пресслужбі оборонного відомства, передають Патріоти Укр...

Частині українців стаж враховуватимуть по-новому: Які нюанси варто знати всім

субота, 4 травень 2024, 21:25

25 квітня у Верховній Раді ухвалили пенсійний законопроєкт № 9453, який містить як позитивні зміни, так і ті, що ускладнять життя багатьом і нинішнім, і майбутнім пенсіонерам. Про це говорить у новому відео на Youtube-каналі «На пенсії» експерт Сергій ...