"Да будет свет"? - Путін дозволив "включити" світло анексованому півострову

Російський президент впевнений, що Росія здатна "прорвати будь-яку блокаду".

Путін. Фото:ukr.obozrevatel.com

Президент РФ Володимир Путін дав команду на запуск останньої — четвертої нитки енергомосту в окупований Росією Крим. Так, глава РФ взяв участь у запуску фінального етапу мосту Тамань — Комиш-Буруі за допомоги телемосту з сочинської резиденції Бочаров струмок, передають Патріоти України з посиланням на РБК.

В ході відеозв'язку глава Міненерго Олександр Новак доповів президенту про завершення будівельно-монтажних робіт і пуско-налагоджувальних процедур, після чого президент дозволив запуск. також Путін заявив, що Росія здатна "прорвати будь-яку блокаду".

Зазначимо, біологи і зоозахисники попросили призупинити роботи з будівництва Керченського мосту, тому що це заважає дельфінам.

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...