Нехай в Кремлі поморщаться: В Україні знайшли нове велике родовище газу

Родовище на Закарпатті було відкрито за допомогою геологорозвідувальних робіт.

Ілюстрація:http://ugv.com.ua/

У Великоберезнянському районі Закарпатської області, поблизу села Тихий було відкрито нове родовище газу. Про це повідомили у ВАТ "Укргазвидобування", передають Патріоти України на прес-службу компанії.

У результаті буріння і випробування пошукової свердловини № 2 отримано промисловий приплив газу. Добовий дебіт склав 58 тис. куб.м при дослідженні свердловини на 6 мм штуцері.

За даними попередньої оцінки фахівців, перспективні ресурси газу цього родовища складають 2 400 000 000 куб.м. Початкові запаси газу відкритого свердловиною пласта склали 390 млн куб.м.

Вивчення перспективної Лютнянської площі почалося ще в 1991 році геологічним картуванням. Але тільки в 2011 році після завершення проведених Західно-Українською геофізичною розвідувальною експедицією ДГП «Укргеофізика» сейсмічних досліджень, була виявлена Лютнянська складка і за результатами буріння в 2015 році відкрито нове Лютнянське газове родовище.

З метою оцінки запасів цього родовища "Укргазвидобування" планує буріння ще декількох розвідувальних свердловин.

На найбільшому оборонному заводі Великої Британії стався вибух

середа, 17 квітень 2024, 21:46

На заводі найбільшої британської оборонної компанії BAE Systems на півдні Вельсу вранці 17 квітня стався вибух. Про це повідомляє BBC, передають Патріоти України. Як заявили у компанії, на заводі негайно активували «протоколи безпеки», на місце прибули...

Відключенням бути? Споживання електроенергії стрімко зростає: "Укренерго" звернулося із важливою заявою

середа, 17 квітень 2024, 17:54

Через похолодання та хмарну погоду споживання елетроенергії стрімко зростає - на 6,5% більше аналогічного показника 15 квітня. Про це повідомляє пресслужба "Укренерго", передають Патріоти України. "Через похолодання та хмарну погоду споживання стрімко ...