Несподівано: В "Укроборонпромі" скоротять 40% працівників

Наказ про початок реорганізації генеральний директор концерну Павло Букін підписав 28 березня.
"Укроборонпром" скоротить кількість персоналу. Ілюстрація: Delo.ua.

У державному концерні "Укроборонпром" планують скоротити кількість персоналу на 40% – до 180 співробітників. Про це повідомила прес-служба концерну, передають Патріоти України.

У повідомленні зазначають, що наглядова рада ДК ухвалила рішення щодо оптимізації внутрішньої структури та кадрового складу концерну. Нову структуру буде побудовано за кластерним принципом управління виробництвом.

"У процесі оптимізації буде збережено необхідну функціональність, що дозволить забезпечити всі покладені на концерн завдання. Кошти, заощаджені у процесі оптимізації адміністративної ланки концерну, планується спрямувати на впровадження дослідно-конструкторських робіт", – розповіли в "Укроборонпромі".

Наказ про початок реорганізації генеральний директор концерну Павло Букін підписав 28 березня. "Укроборонпром" об'єднує понад 100 підприємств у п'яти основних галузях оборонної промисловості і має понад 10 конструкторських бюро, які працюють над розробленням озброєння й техніки, проектуванням і дослідженнями.

Щоб уникнути дефіциту: Фінляндія хоче побудувати завод з виробництва тротилу

неділя, 5 травень 2024, 15:05

Уряд Фінляндії має намір якнайшвидше побудувати на своїй території завод із виробництва тротилу, аби надолужити дефіцит боєприпасів після повномасштабного вторгнення Росії в Україну, та просить допомоги в НАТО. Про це повідомляють Патріоти України з по...

Процес запущено: Кредитори України втрачають терпіння і хочуть добитися виплат відсотків за боргом, - WSJ

неділя, 5 травень 2024, 9:56

Компанії BlackRock та Pimco сформували комітет та найняли юристів для ведення переговорів з Україною. Вони прагнуть отримати до 500 млн доларів річних у вигляді відсоткових платежів. Про це пише видання "Обозреватель" з посиланням на The Wall Street Jo...