Несподівано: ЗМІ дізналися, скільки "зайців" "Укрзалізниця" перевезла між Україною та Росією

Журналісти порівняли цифри і дійшли до цікавих висновків.

Ілюстрація: tsn.ua

Щонайменше 13 тисяч можливих безквиткових пасажирів перевезла "Укрзалізниця" в поїздах між Україною і Росією за перші шість місяців 2017 року, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Лівий берег".

Такі дані ЗМІ взяло із різниці між кількістю осіб, які перетнули кордон на поїзді, і кількістю пасажирів, яких перевезла "Укрзалізниця".

Згідно з даними прикордонників українсько-російський кордон в обидві сторони пасажири перетнули 1,2 мільйони разів, при цьому розріз по потягах виявився таким:

У той же час згідно з даними від УЗ пасажиропотік за шість місяців дещо іншим.

"Дані прикордонників враховують обслуговуючий склад поїздів, який не вказано в даних "Укрзалізниці", яка рахує тільки пасажирів. Ця різниця повинна бути однаковою на виїзд і в'їзд, але це це не так", - зазначає видання.

ЗМІ додає, що через такі махінації "Укрзалізниця" могла недоотримати щонайменше 8 мільйонів гривень.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" планує суттєве скорочення персоналу і перевезень.

У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...

Вартість газу для побутових споживачів в Україні: Озвучено тарифи на наступні 12 місяців

четвер, 2 травень 2024, 9:59

Усі 12 постачальників, що наразі присутні на ринку, оприлюднили свої річні тарифи на газ для побутових споживачів. Йдеться про ціни на природній газ, що будуть діяти до квітня 2025 року, передають Патріоти України. Зазначається, що як і два попередні с...