Невтішні новини для Москви: Нафта здешевіла на тлі подій у Кувейті

Експерти прогнозують, що "чорне золото" буде і надалі дешевшати.

Ілюстрація: ЖЖ

Припинення страйку працівників нафтової і газової галузі Кувейту спричинило здешевлення нафти. Аналітики вважають, що ціни на сировину продовжать падіння, повідомляють Патріоти України.

Сьогодні, 20 квітня, після закінчення триденного страйку нафтовиків Кувейту ринок нафти раптово став нецілеспрямованим. Ф’ючерси на еталонну марку Brent впали на 83 цента до рівня $43,20 за барель, в той час як ф’ючерси на нафту США West Texas Intermediate (WTI) опустилася на $1,02 до $40,11 за барель.

За словами аналітика IHS Віктора Шума, на нафтовому ринку найближчим часом буде спостерігатись рух цін на сировину вниз. Нагадаємо, у Кувейті працівники нафтової і газової галузі припинили страйк. Вони пообіцяли повернути всіх на свої робочі місця задля повернення виробництва на попередній високий рівень.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...