Німецькі гроші "упливають" з Росії

Велика та солідна компанія вийде зі свого бізнесу на ринку капіталу Росії до середини року.

Deutsche Bank AG. Фото: diariochaco.com.

Німецький Deutsche Bank AG, керуючий найбільшим інвестиційним банком в Європі, має намір згорнути операції на ринку капіталу на Росії до середини 2016 року. Це випливає з виступу співкерівника банку Джона Крайана (John Cryan), підготовленого до річних зборів акціонерів банку. Новину передають Патріоти України.

"Компанія вийде зі свого бізнесу на ринку капіталу Росії до середини року", - цитує його слова агентство Блумберг. Крайан заявив, що найбільший інвестбанк Європи має намір зосередитися приблизно на третині клієнтів свого підрозділу з цінних паперів, які вже забезпечують 98% його виручки.

Deutsche Bank, як і багато інших глобальних інвестиційних банків, планує скорочення своїх операцій на ринку капіталу в поточному році на тлі негативного впливу на прибуток сектора нестабільної ситуації на ринку, низьких процентних ставок і посилення правил регулювання.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...