Нова батьківщина Януковича може залишитись без блакитного палива - "Газпром" лютує через борги

Газ відключать теплопостачальним підприємствам в Таганрозі, Новочеркаську і Азові. Причина - борги за паливо.

Ілюстрація:firtka.if.ua

Російська корпорація "Газпром" заявила, що готова відключити кілька міст Ростовської області від газопостачання. Про це заявив гендиректор "Газпром Міжрегіонгаз Ростов-на-Дону" Володимир Ревенко, передають Патріоти України з посиланням на видання Четвертая власть.

Як повідомляється, газ відключать теплопостачальним підприємствам в Таганрозі, Новочеркаську і Азові. Причина - борги за паливо. Ревенко зазначив, що сумарний борг компаній становить близько 250 млн рублів.

При цьому з усіма компаніями були попередньо підписані протоколи, в яких зазначалися терміни погашення боргів. Але терміни ці не виконувалися і не виконуються досі, - стверджують в "Газпромі" і обіцяють припинити поставки для боржників з сьогоднішнього дня.

Правда, при цьому в керівництві міськрад хоч і визнають значні борги за газ перед "Газпромом" у споживачів, але впевнені, що житлові будинки відключати від газу не будуть.

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...

"Вирішується доля війни": Туск закликав польських фермерів зупинити блокаду кордону України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:48

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск закликав польських фермерів припинити блокування кордону з Україною. Слова Туска після саміту Європейської ради в Брюсселі наводить "Польське радіо", передають Патріоти України. Глава уряду Польщі розповів, що Украї...