Нові тарифи на воду і тепло: У скільки обійдеться українцям "двушка", - експерти

При такому невмотивованому підвищенню тарифів виникає питання: невже українські зарплати основної маси населення дозволяють оплачувати комунальні рахунки?

Як в Україні зміняться тарифи на електроенергію. Фото: xn--f1acr4dhd.com.ua9 червня НКРЕКУ затвердила нові тарифи на опалення і гарячу воду. Як заявив експерт з питань енергетики Валентин Землянський, після підвищення тарифів на гарячу воду і тепло вартість комунальних послуг для двокімнатної квартири в опалювальний сезон виросте до 3 тис. гривень, інформують Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

"В опалювальний сезон вартість тепла в двокімнатній квартирі із середньою площею 50-60 кв. м, складе 1500-1800 гривень. На квартиру і на сім'ю на місяць середнє споживання гарячої води становить від трьох до п'яти кубів, при вартості 80 грн за 1 куб . метр. Це означає, що за гарячу воду ви повинні будете заплатити від 240 до 400 гривень. Таким чином, тільки на гарячу воду і тепло у вас на місяць вийде 1740-2200 гривень. Плюс холодна вода та електроенергія восени також подорожчають. У цілому, в опалювальний сезон двокімнатна квартира обійдеться громадянам мінімум у 3000 гривень", - сказав він.

Таємна "допомога"? Компанії з Індії та Китаю постачали росіянам отруйне м'ясо

середа, 24 квітень 2024, 17:59

У м'ясі буйволів з Індії, яке в Росії часто видають за яловичину і продають по всій країні, Россільгоспнагляд виявив бактерії групи кишкової палички, а в курячих грудках з Китаю, що поставляються на російський ринок, знайшли сальмонеллу. Про це пише ...

Втрати все відчутніші: Нафтопереробка в Росії впала до річного мінімуму - це результат атак дронів СБУ, - Bloomberg

середа, 24 квітень 2024, 8:50

Нафтопереробка на російських заводах у квітні 2024 року впала практично до річного мінімуму. НПЗ (нафтопереробні заводи) в РФ квітні видавали лише 5,23 млн продукції на добу, що є майже найнижчим рівнем з травня-2023. Ключовою причиною падіння стали ре...