Обіцяють, що бізнесу стане легше: Кабмін скасував дію понад 360 регуляторних актів

Прем'єр Гройсман пообіцяв за місяць скасувати ще один пакет регуляторних актів.

Кабмін Гройсмана. Фото: 2000.

Кабінет міністрів України в рамках процесу дерегуляції скасував дію 367 регуляторних актів, що стосуються різних сфер ведення бізнесу в Україні. Відповідне рішення було оформлене однією постановою уряду і прийнято одноголосно, повідомляють Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Крім того, голова уряду Володимир Гройсман за пропозицією міністра юстиції України Павла Петренко доручив сформувати міжвідомчу робочу групу, яка повинна проаналізувати можливість скасування додаткового пакету регуляторних актів, прийнятих раніше на рівні міністерств і відомств.

"Даю доручення... Місяць, і ми приймаємо ще один пакет рішень, що руйнують зарегульованість на рівні міністерств", - сказав Гройсман.

Втрати все відчутніші: Нафтопереробка в Росії впала до річного мінімуму - це результат атак дронів СБУ, - Bloomberg

середа, 24 квітень 2024, 8:50

Нафтопереробка на російських заводах у квітні 2024 року впала практично до річного мінімуму. НПЗ (нафтопереробні заводи) в РФ квітні видавали лише 5,23 млн продукції на добу, що є майже найнижчим рівнем з травня-2023. Ключовою причиною падіння стали ре...

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...