Обіцяють у 2020-му: Окупанти придумали, як поставляти в Північний Крим прісну воду

Перекидання води з Тайганського водосховища в Білогірському районі кримська влада обговорювала ще в жовтні минулого року.

Тайганське водосховище. Фото: Крим. Реалії.

Окупаційна влада Криму прийняла рішення про будівництво водоводу по перекиданню води з Тайганського водосховища в Білогірському районі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на так званого міністра промислової політики Криму Андрія Васюту.

"Прийнято рішення про будівництво водоводу по перекиданню води з Тайганського водосховища в Білогірському районі. Ми будемо працювати в 2019-м і, швидше за все, закінчимо в 2020 році. Це істотно забезпечить північний Крим водою", - сказав він.
Васюта підкреслив, що в роботі трубопроводу планується задіяти відсіки Північно-Кримського каналу. Перекидання води з Тайганського водосховища в Білогірському районі кримська влада обговорювала ще в жовтні минулого року, і прийшла до думки, що це найбільш підходящий варіант для вирішення проблем Північного Криму.
Джерело: Крим.Реалії

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...