Одразу після інтерв'ю Путіна: Німецька Bild викрила схеми фінансування Росією "молодих" терористичних республік "ДНР" та "ЛНР"

Майже весь бюджет терористичних організацій "ДНР" і "ЛНР" грунтується на так званій "гуманітарній допомозі" з Росії.

Терористи на окупованій території Донбасу фінансуються Кремлем через банки Абхазії. Ілюстрація:tsn.ua

Кремль фінансував терористичні організації "ДНР" і "ЛНР", перекидаючи гроші в Донбас через банки в окупованій з 2008 року Абхазії. Таким чином мільярди російських рублів були влиті з держбюджету РФ та інших джерел в терористичні організації. Такий результат власного розслідування опублікувало видання Bild, передають Патріоти України з посиланням на ЛІГА.Новости.

Журналісти видання опитали ряд переселенців з окупованих територій Донбасу, і в ході інтерв'ю з'ясували, що крім нечисленних банківських переказів, основна маса російських грошей ввозилася у вигляді готівки і осідала в місцевих банках.

Відзначається також, що Росія як і раніше фінансує всі процеси на утримуваних бойовиками територіях, зокрема, і створення робочих місць. Заробітна плата, пенсії та соціальні виплати здійснюються в російських рублях.

Майже весь бюджет терористичних організацій "ДНР" і "ЛНР" грунтується на так званій "гуманітарній допомозі" з Росії. Уряд РФ координує грошові потоки, що надходять на окуповані території сходу України. Крім того, триває завезення готівкових рублів.

В Україні подовжили пільгову ціну на електроенергію для населення: Стало відомо, на який термін

субота, 27 квітень 2024, 11:56

Кабінет Міністрів України подовжив дію пільгової ціни на електроенергію для населення до 31 травня. Попередній термін закінчується 30 квітня. Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні Кабміну, передають Патріоти України. За словами Шмига...

Готуватися до гіршого? У Раді заявили, що відключень світла в Україні не уникнути

субота, 27 квітень 2024, 11:49

Росія ракетними ударами по український енергосистемі вивела з ладу 6000 МВт, а це означає, що в Україні доведеться повертатись до графіків обмеження електропостачання. Про це в етері "Еспресо" заявив народний депутат України Олексій Кучеренко, передают...