Один з великих українських банків призупинив обслуговування карток клієнтів

Причина тимчасових труднощів - це виконання банком вимог НБУ і проведення змін карткових рахунків клієнтів, які користуються певними послугами банку.

Ілюстрація:Дніпроград7 вересня Укрсиббанк поставить на паузу надання низки послуг. З 17:40 п'ятниці і до полудня суботи будуть відключені можливості поповнення депозитного та накопичувального рахунків, а також не можна в банку буде погасити кредит. Про це повідомляється на сайті фінустанови, передають Патріоти України.

Також на 35 хвилин - з 23:55 п'ятниці і до 0:30 суботи буде неможливо зняти готівку з картки і скористатися терміналом. Причина тимчасових труднощів - це виконання банком вимог НБУ і проведення змін карткових рахунків клієнтів, які користуються певними послугами банку.

У банку уточнили повний перелік сервісів, якими не можна буде скористатися:

1. Активні гроші плюс;

2. Євросейф;

3. Пакетна пропозиція All Inclusive De Luxe (крім зарплатних карток).

Про всяк випадок банк закликає людей заздалегідь планувати всі необхідні фінансові операції. Наприклад, заплатити кредит або покласти гроші на карту, щоб не залишилося боргів перед фінустановою.

Оце так: У Польщі викинуть тонни українського морозива

вівторок, 16 квітень 2024, 16:22

Польські інспектори заборонили продаж у країні партії понад 7 тонн морозива, яке раніше завезли з України. До якості товару в поляків питань не було – їх не влаштувало маркування, передають Патріоти України. Про відповідне рішення повідомили у мікробло...

Пенсії в Україні порахують за єдиною формулою: Стало відомо, хто отримає майже 10 тис. на місяць

вівторок, 16 квітень 2024, 14:56

В Україні з мінімальною зарплатою розмір пенсії становитиме 2361 грн. Водночас із середньою зарплатою можна отримувати 4741 грн. Українець, який отримує зарплату вдвічі вищу за середню, зможе отримувати пенсії у розмірі 9 491,5 грн. Чим більша зарплата...