Опинилися в "родной гавани": Молоко та молочні продукти стали для кримчан дефіцитом

Нестачу молокопродуктів безуспішно намагаються покрити завезенням їх з Краснодарського краю.

Ілюстрація:www.colady.ru

В окупованому Криму гостро не вистачає молока і молочних продуктів. Їх окупанти змушені завозити з Краснодарського краю. Прo це пoвідoмляють Патріоти України з пoсилaнням нa сайт Под прицелом.

Проблему намагатимуться вирішити за рахунок дотацій. Відомо, що півострів отримав від Москви 1,7 мільярдів рублів на підтримку програм розвитку рослинництва і тваринництва.

Однак як і куди витрачати гроші кримські можновладці поки що не знають.

"Куди конкретно будуть спрямовані кошти, ми поки не знаємо. Так, гроші виділені, але їх потрібно грамотно розподілити, а на це потрібен певний час. У Міністерстві сільського господарства Криму займаються цим питанням. На даний момент існує багато проблем ", - підкреслив голова комітету "держради з економічної, бюджетно-фінансової і податкової політики" Ігор Лукашев.

До речі, нещодавно в Криму ліквідували найбільше молочне підприємство "Криммолоко". Основна причина закриття підприємства, на думку гендиректора підприємства Тимофія Ананьєва полягає в його збитковості.

В Україні будуть призначати пенсію за новими правилами: Що змінили в законі

неділя, 5 травень 2024, 9:14

В Україні ухвалили новий закон, який дозволить зараховувати при розрахунку пенсії стаж, набутий в інших крахнах. Зокрема, враховуватиметься страховий стаж, набутий в інших країнах, навіть якщо з цією країною не укладено угоду щодо пенсійного забезпечен...

У Міненерго пояснили, навіщо Росія поновила обстріли енергетичної інфраструктури

неділя, 5 травень 2024, 8:38

Російські загарбники знову почали обстрілювати енергетичну інфраструктуру, що може свідчити про зміну політичної та економічної ситуації. Про це заявив міністр енергетики України Герман Галущенко в етері телеканалу "Ми - Україна". "Чому вони зараз вирі...