Оце так: У Раді запропонували скасувати пенсії для українців

Віктор Пинзеник пояснив, що запропонований проект бюджету приймається з великим дисбалансом.

Віктор Пинзеник. Фото:podrobnosti.ua

Урядовий варіант бюджету на 2016 рік залишає українців фактично без пенсій і Пенсійного фонду. Те, що виходить по бюджету уряду, - це вже не пенсії, і потрібно їх скасовувати і встановлювати рівень допомоги тим, хто не може працювати. Про це в кулуарах Верховної Ради України заявив народний депутат (БПП) Віктор Пинзеник, передають Патріоти України з посиланням на телеканал 112.

"На жаль, урядовими ініціативами знищується Пенсійний фонд. Не може пенсійна система працювати, якщо вона має лише одну третину власних надходжень", - підкреслив парламентарій.

На думку Пинзеника, те, що виходить по бюджету уряду, - це вже не пенсії. "Потрібно скасовувати пенсії і встановлювати якийсь рівень допомоги тим, хто не може працювати", - сказав він.

Політик зазначив, що бюджет приймається з надзвичайно великим дисбалансом, і Україну все сильніше затягують у величезні борги. Коментуючи засідання фракції БПП, на якому вчора обговорювався бюджет, Пинзеник сказав, що рекомендував підвищити єдиний соціальний внесок.

"Не можна приймати бюджет, залишаючи пенсіонерів назавжди без джерела виплати пенсій", - підкреслив народний депутат.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...