Переплюнув президента: Пєсков розповів, чому його доходи в чотири рази перевищили заробіток Путіна

Пєсков заявив, що його доходи - це "зарплата і спадок після смерті батька".

Дмитро Пєсков. Фото: ЖЖСьогодні, 18 квітня, прес-секретар президента Росії Володимира Путіна розповів про походження своїх доходів, які буквально за рік виросли в чотири рази. Про це він сказав в ефірі телеканалу "Росія 1", повідомляють Патріоти України.

Пєсков заявив, що його доходи - це "зарплата і спадок після смерті батька". Він підкреслив, що саме спадок став причиною різкого зростання доходів за минулий рік. Відзначається, що його заробіток за минулий рік перевищив в чотири рази доходи президента Росії Володимира Путіна.

Раніше на сайті Кремля були опубліковані дані про доходи та майно співробітників російського президента. У повідомленні було сказано, що Пєсков заробив в 2015 році в 2,5 рази менше своєї дружини Тетяни Навки, але в чотири рази більше, ніж Володимир Путін. Дохід Пєскова за рік склав 36,7 млн рублів (при цьому роком раніше він тримався в районі 9 млн рублів).

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...

"Вирішується доля війни": Туск закликав польських фермерів зупинити блокаду кордону України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:48

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск закликав польських фермерів припинити блокування кордону з Україною. Слова Туска після саміту Європейської ради в Брюсселі наводить "Польське радіо", передають Патріоти України. Глава уряду Польщі розповів, що Украї...