Перспективна співпраця: Гігант американського машинобудування допоможе "Укрзалізниці" з оновленням рухомого складу

Перша фаза проекту передбачає постачання українській компанії 30 локомотивів вже у вересні 2018 року. Вони міститимуть українські запчастини та обслуговуватимуться в Україні.

Локомотив компанії GE Transportation. Ілюстрація:locomotive.wikia.com

Найбільша в Північній Америці тепловозобудівна компанія GE Transportation допоможе "Укрзалізниці" оновити рухомий склад. Про це повідомляє Урядовий портал, інформують Патріоти України.

Український уряд до кінця року підпише з GE Transportation угоду про стратегічне партнерство та 7-річну програму оновлення українських потягів. У рамках угоди використання українських потужностей зросте до 40%. Крім того, українська продукція, виготовлена за технологіями та стандартами GE Transportation, буде використана у проектах американської компанії в інших країнах.

Перша фаза проекту передбачає постачання "Укрзалізниці" 30 локомотивів уже у вересні 2018 року. Вони міститимуть українські запчастини та обслуговуватимуться в Україні.

"Це дозволить "Укрзалізниці" гарантувати вирішення питання дефіциту тяги вже до наступного пікового навантаження", - зазначив в.о. голови правління ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов.

Зі свого боку GE Transportation підтвердила готовність упродовж усього терміну проекту постачати в Україну технології, проводити навчання фахівців, а також розглядати можливості кредитування.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман у своєму Facebook зазначив, що співпраця з GE Transportation також допоможе створити нові робочі місця.


Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...

Доведеться затягнути паски? Тариф на електроенергію можуть підвищити вже влітку: Скільки коштуватиме кВт*год

четвер, 18 квітень 2024, 6:50

В Україні тариф на електроенергію можуть підвищити вже влітку. До травня, ймовірно, в уряді не встигнуть ухвалити рішення. Якщо до нової хвилі атак РФ на енергосистему в Міненерго спростовували заяви про плани підняти ціни на струм, то зараз відкрито г...