Підвищення тарифів: Опубліковано список осіб, які мають пільги на газ (документ)

У список пільговиків входять військовослужбовці, міліціонери, ліквідатори аварії на ЧАЕС, сільські пенсіонери - працівники соціальної сфери.

Опублікований список осіб, які мають пільги на газ. Фото: focus.ua.

З'явився список осіб, яким надано пільги з оплати послуг з газопостачання та право на зменшення розміру плати, гарантоване окремим категоріям громадян чинним законодавством, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Важливо, що зобов'язання з відшкодування частини вартості спожитого газу бере на себе держава. Відшкодування частини вартості газу проводиться з державного бюджету України. "Київгаз" повідомив про повний список пільговиків, які мають право на субсидії при оплаті газу.

Відповідно інформацією Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, це список виглядає так:

Нагадаємо, в травні Кабмін встановив єдину ціну на газ для населення і промислових споживачів - 6 879 гривень за тисячу кубометрів. Таким чином, газ для населення подорожчав відразу на 91%.

Ситуація стає критичною: Україні загрожує гостра нестача робочих рук, незабаром країна потребуватиме мільйонів робітників

четвер, 25 квітень 2024, 6:39

Вже найближчим часом Україна може зіткнутися з гострою нестачею робочої сили. За оцінками фахівців, для того, щоб до 2030 року підтримати щорічне зростання ВВП на рівні 5-7%, країні не вистачатиме до 4,5 млн робочих рук. Про це повідомив виконавчий дир...

Ціна "вєлічія": Уряд РФ готується до падіння рубля до 120 за долар

четвер, 25 квітень 2024, 6:15

Російський уряд розглянув стресовий сценарій макропрогнозу Мінекономрозвитку (МЕР), згідно з яким посилення західних санкцій та падіння цін на нафту призведуть до обвального падіння курсу рубля, повідомляє в середу, 24 квітня The Moscow Times. Зазначає...