З 1 жовтня українців чекає чергове підвищення ціни на електроенергію: Що побачимо в платіжках (інфографіка)

Уряд підвищив ціну на електроенергію майже на 30%.

Скільки доведеться платити українцям з 1 жовтня. Фото: zaknews.in.ua.

З 1 жовтня українці починають платити за електроенергію за новими тарифами, повідомляють Патріоти України з посиланням на Подробности.

У вересні уряд підвищив їх майже на 30% і тепер тарифи в залежності від обсягів споживання складають:

І це не останнє подорожчання. Ще одне підвищення цін нас чекає в березні 2017 року. А в жовтні цього року також включать опалення і буде воно коштувати майже в 2 рази дорожче, ніж в минулому році. Але є два моменти: по-перше, невідомо, якого числа в кожному окремо взятому місті його включать. Наприклад, в минулому році в багатьох містах через теплу погоду опалення з'явилося в останніх числах місяця. По-друге, заплатимо ми за нього тільки в листопаді, тоді і буде зрозуміло, як українцям грітися цієї зими - електрикою або централізованим опаленням.

Нагадаємо, що Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКУ), збільшила роздрібні тарифи енергопостачальних компаній на електроенергію на жовтень 2016 року.

У той же час глава Міністерства енергетики та вугільної промисловості України Ігор Насалик заявив, що відомство розгляне питання про зниження тарифів на електроенергію в лютому-квітні 2017 року.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...