Польща відмовляється від російської нафти і переходить на іранську

Сьогодні супертанкер Atlantas CAPITAL завершив перше розвантаження іранської нафти в польському морському терміналі Гданська.

Іранська нафта перемагає. Фото: dt.ua.

"Польща остаточно позбувається російської нафти і переходить на нафту іранську", - написав Ростислав Демчук на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Сьогодні супертанкер Atlantas CAPITAL завершив перше розвантаження іранської нафти в польському морському терміналі Гданська. Це 2 мільйони барелів (300 тисяч тон) чорного золота з Іранського острівного терміналу Харк на замовлення польського концерну Lotos.

Концерн Lotos спроможний виготовити з 2 мільйонів барелів нафти 61,5 млн літрів бензину і 116 мільйонів літрів дизельного палива. Такою кількістю палива в один раз можна наповнити приблизно 3,2 млн легкових автомобілів. Щиро радію за поляків!

В Україні військові зможуть самі розрахувати свої виплати: Міноборони запустило онлайн-калькулятор

субота, 4 травень 2024, 21:30

Міністерство оборони розробило онлайн-калькулятор, за допомогою якого військовослужбовці та їхні родичі зможуть розрахувати їхнє грошове забезпечення залежно від видів виплат. Про це повідомили в пресслужбі оборонного відомства, передають Патріоти Укр...

Частині українців стаж враховуватимуть по-новому: Які нюанси варто знати всім

субота, 4 травень 2024, 21:25

25 квітня у Верховній Раді ухвалили пенсійний законопроєкт № 9453, який містить як позитивні зміни, так і ті, що ускладнять життя багатьом і нинішнім, і майбутнім пенсіонерам. Про це говорить у новому відео на Youtube-каналі «На пенсії» експерт Сергій ...