Польський бізнес наступає в Україні

Свою присутність на українському ринку мають намір посилити польський авіаперевізник LOT та залізнична компанія PKP Intercity.

Ілюстрація:Galka.if.ua

Авіаперевізник LOT і залізнична компанія PKP Intercity хочуть посилити свою присутність в Україні. Про це з посиланням на Dziennik Gazeta Prawna, передає Польське радіо, зазначають Патріоти України.

Зазначається, що польський авіаперевізник LOT планує запустити нові рейси до Дніпра, Івано-Франківська, Вінниці і Рівного. Від канікул буде також запущено більше польотів до Львова.

Нині з Варшави до Львова є два рейси в день, а має з'явитися ще й третій. Прес-секретар компанії LOT Адріан Кубіцький звертає увагу, що літаки з Польщі вже приземляються в п’яти аеропортах України.

Подібні ідеї мають також польські залізничники, які хочуть співпрацювати з Україною.

Зазначається, щоб розвивати залізничні сполучення з Україною PKP Intercity хоче використовувати систему автоматичної зміни ширини колії SUW 2000.

"Для цього потрібна згода Києва, проте є надія, бо співпраця з Україною, відколи "Укрзалізницю" очолив Войцех Бальчун – розвивається добре", - цитує Dziennik Gazeta Prawna "Польське радіо".

Дуров заявив, що Telegram заблокує деякі канали виключно для користувачів з України

середа, 24 квітень 2024, 23:02

Telegram отримав від Apple повідомлення з вимогою заблокувати певні канали для користувачів з України. Команда месенджера погодилася їх виконати, передають Патріоти України. Засновник Telegram Павло Дуров нагадав, що пропонував обмежити російські та ук...

Хотів зняти 250 євро, але щось пішло не так: Український держбанк знімає з клієнтів плату за подвійну конвертацію при знятті готівки

середа, 24 квітень 2024, 21:52

Державний Sense bank став об'єктом критики через неправомірну конвертацію коштів при знятті готівки за кордоном через банкомат. Банк пояснив процес проведення операцій в іншій валюті та запропонував клієнтові розглянути можливість користування валютним...