Понад 100 га земель на Вінниччині виділили під сонячні електростанції

Землі виставили на конкурс на кращий інвестиційний проект у сфері альтернативних джерел енергії. Перемогу здобула група компаній принца Саудівської Аравії – Абдуллібін Ялаві Аль Сауд.

Понад 100 га землі на Вінниччині виділили під будівництво сонячних електростанцій. Ілюстраціяdt.ua

У Вінницькій області здадуть в оренду 110 га земель для реалізації інвестпроекту у 30 млн євро з будівництва сонячних електростанцій. Про це повідомляє Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА, передають Патріоти України.

Землі виставили на конкурс на кращий інвестиційний проект у сфері альтернативних джерел енергії. Перемогу здобула група компаній принца Саудівської Аравії – Абдуллібін Ялаві Аль Сауд.

Орієнтовний розмір інвестицій – 30 млн євро.

Окрім того, відповідно до розпорядження голови Вінницької ОДА, ТОВ Поларіснет в оренду на 25 років надано земельні ділянки площею 22,2 га на території Ставківської сільської ради Піщанського району та земельні ділянки площею 53 га та 34,5 га на території Лузької сільської ради Чечельницького району за межами населених пунктів для будівництва сонячних електростанцій.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...