Послідовність скреп: В Москві заговорили про поновлення робіт над "Турецьким потоком"

На думку кремлівських мудреців, турки після всіх образ мають кинутися у обійми великодушних росіян - тільки пальчиком помани.

Олександр Новак. Фото:cheno-info.in.ua

Реалізація проекту з будівництва газопроводу "Турецький потік" може відновитися вже в 2016 році. Про це заявив міністр енергетики Росії Олександр Новак в ефірі телеканалу "Росія-24", передають Патріоти України з посиланням на РБК.

За його словами, російська влада готова до відновлення проекту і чекає ініціативи від Європейського союзу і Туреччини.

"Ще на порядку денному, можливо, і "Турецький потік". Я знаю, що і Єврокомісія, і міністри енергетики європейських країн працюють над цим питанням. З нашого боку ми готові до реалізації такого проекту, але у випадку, якщо буде остаточно проявлена зацікавленість європейських і турецьких партнерів", - заявив Новак.

У той же час російський міністр наголосив, що ключовим газовим проектом 2016 року в Росії вважають "Північний потік-2", завдяки якому планується значно збільшити поставки російського газу безпосередньо до Німеччини.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...