Поставки газу з Ірану: Нардеп розказала, що станеться з тарифами в Україні

Будь-яка диверсифікація поставок призведе до істотного зниження тарифів на газ як для промисловості, так і для простих українців, запевняє Вікторія Войціцька.

Ілюстрація:gazeta.ua

Якщо Іран почне поставляти газ в Україну, то ціни на цей енергоресурс в країні значно знизяться. Про це в коментарі Обозревателю повідомила народний депутат від "Самопомочі", секретар парламентського комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки Вікторія Войціцька, інформують Патріоти України.

"Нещодавня заява посла Ірану - позитивний сигнал. Будь-яка диверсифікація поставок призведе до істотного зниження тарифів на газ як для промисловості, так і для простих українців", - зазначила нардеп.

У той же час вона підкреслила, що з потенційними поставками іранського газу поки не все ясно. "Наприклад, у мене є питання: хто буде представляти українську сторону в можливій угоді про постачання? "Нафтогаз" чи приватний бізнес?" - зазначила Войціцька.

Фінансування пенсій в Україні опинилося під загрозою? Що кажуть у Кабміні

вівторок, 30 квітень 2024, 16:43

Низка подій в останні місяці привела до того, що під загрозою опинилися не тільки виплати другої пенсії українцям, але й фінансування пенсій та соціальних виплат в Україні в цілому, передають Патріоти України. І головна причина виникнення такої ситуаці...

Українці переходять на безготівкові операції на рівні з Західною Європою: Що це означає

вівторок, 30 квітень 2024, 15:54

Українці активно користуються безготівковими операціями, виконуючи в середньому 90 транзакцій з платіжними картками та 41 кредитний переказ протягом півроку. Ця тенденція виходить за рамки країн Європи, переважаючи такі країни, як Франція та Німеччина....