"Прощай, немытая": Нафтогаз терміново закриває своє представництво в Росії

Наглядова рада НАК Нафтогаз доручила правлінню вжити всіх необхідних заходів для ліквідації офісу до 12 березня 2018 року.

"Нафтогаз" закриє представництво у Москві. Ілюстрація: UBR.

Нафтогаз закриє своє єдине представництво в Москві (Росія). Про це повідомили в компанії, передають Патріоти України із посиланням на Інтерфакс-Україна.

– Це технічне питання, яке ми планували давно, – зазначив директор Нафтогазу Юрій Вітренко.

Згідно з повідомленням Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, наглядова рада НАК Нафтогаз доручила правлінню вжити всіх необхідних заходів для ліквідації офісу до 12 березня 2018 року.

– Рішення про ліквідацію представництва приймається в зв’язку з відсутністю доцільності подальшого існування представництва, – йдеться в повідомленні.

На найбільшому оборонному заводі Великої Британії стався вибух

середа, 17 квітень 2024, 21:46

На заводі найбільшої британської оборонної компанії BAE Systems на півдні Вельсу вранці 17 квітня стався вибух. Про це повідомляє BBC, передають Патріоти України. Як заявили у компанії, на заводі негайно активували «протоколи безпеки», на місце прибули...

Відключенням бути? Споживання електроенергії стрімко зростає: "Укренерго" звернулося із важливою заявою

середа, 17 квітень 2024, 17:54

Через похолодання та хмарну погоду споживання елетроенергії стрімко зростає - на 6,5% більше аналогічного показника 15 квітня. Про це повідомляє пресслужба "Укренерго", передають Патріоти України. "Через похолодання та хмарну погоду споживання стрімко ...