Росія розпочала транспортну блокаду України

На російському кордоні затримано 30 залізничних вагонів, які прямували в Казахстан і Киргизію, також існують проблеми для українських вантажних автомобілів при перетині білорусько-російського кордону.

Ілюстрація:rian.com.ua

На кордоні України з Росією затримано 30 залізничних вагонів, які прямували в Казахстан і Киргизію, один з вагонів був відправлений зміненим маршрутом, інші 29 залишаються на кордоні. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Подробности.

Як повідомила прес-служба Мінекономрозвитку України, також існують проблеми для українських вантажних автомобілів при перетині білорусько-російського кордону в пункті Редьки - Красноє.

На даний момент на пункті пропуску Редьки - Красноє знаходяться близько 20 українських транспортних засобів і близько 50 транспортних засобів з реєстрацією інших країн.

Раніше заступник міністра економічного розвитку і торгівлі - торговий представник України Наталія Микольська повідомила, що також близько 70 автомобілів з українськими товарами затримані на російському контрольному пункті "Красноє" на кордоні з Білоруссю при спробі пройти транзитом через територію Росії.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Удари по російських НПЗ мали ефект: Росстат зафіксував обвал виробництва бензину

четвер, 28 березень 2024, 10:30

Після серії ударів по російських нафтопереробних заводах, що паралізували роботу великих підприємств "Роснефти" і "Лукойлу", випуск автомобільного бензину в країні впав на 7,4%. Про це повідомляє The Moscow Times, передають Патріоти України. Згідно з д...