Росіяни стануть бідніти ще швидше: У Мінекономіки РФ озвучили свій прогноз

Також міністерство спрогнозувало скорочення ВВП РФ на 0,8% (раніше передбачалося зростання на 0,7%) і інфляцію на рівні 8,5%.

Ілюстрація:www.dw.com

Росіяни в 2016 році стануть бідніти ще швидше. Про це свідчить оновлена версія прогнозу Міністерства економічного розвитку Росії, передають Патріоти України з посиланням на Ведомости.

Реальна зарплата скоротиться не на 0,2%, а на 3,5%, доходи населення - на 4%, а не на 0,7%, безробіття зросте до 6,3%. Також новий прогноз скасовує зростання (0,6%) промислового виробництва - замість цього очікується продовження спаду на 0,4%.

Середньорічний курс оцінили в 68,2 рублі за долар. Ціна за барель нафти Urals очікується на рівні $ 40. Також міністерство спрогнозувало скорочення ВВП на 0,8% (раніше передбачалося зростання на 0,7%) і інфляцію на рівні 8,5%.

Крім того, це буде ще один рік падіння рівня життя населення. У нових розрахунках споживання скоротиться на 2,5% замість очікуваного зростання на 0,4%. Інвестиції продовжать зниження на 5%. Відтік капіталу, за оцінками відомства, досягне $ 50 млрд.

Є проблеми: Нацбанк повідомив, які регіони найбільше відчувають брак робочої сили

субота, 4 травень 2024, 2:35

З 2021 по 2023 рік робоча сила у віці 15-70 років скоротилася більш ніж на чверть. З основних причин - міграція, демографічні втрати та окупація. Про це йдеться в інфляційному звіті НБУ, передають Патріоти України. Так, за оцінками НБУ, робоча сила у в...

Найбільший морський перевізник світу вирішив ліквідувати свій бізнес у Росії

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:32

Данська логістична компанія A.P. Moller-Maersk Group відновила процедуру ліквідації своєї російської дочірньої компанії ТОВ «Maersk». Про це пише російський ресурс РБК, передають Патріоти України. У 2022 році, після початку російського вторгнення в Укр...