​"Російські емірати": Як живе регіон, що добуває для Москви найбільше нафти в країні (відео)

Як відомо, «негри капіталізму», котрі пашуть на нафтових родовищах у «бездуховних» Гейропі та Америці є одними з найвище оплачуваних робітників й і без того небідних країнах. Умови життя - відповідні, навіть на морських платформах та заполярних родовищах.

У мережі показали умови життя людей в Ханти-Мансійському автономному окрузі Росії, зазначають Патріоти України. Відео опубліковано в Twitter російського видання "Новое время".

"Напівзогнилі вагончики з щурами, куди людей "тимчасово" селили в кінці 70-х, – як живуть там, де видобувають більше половини всієї нафти Росії", - йдеться в повідомленні.

"Я з ЯНАО у нас в кожному місті є такий район де люди досі живуть у бочках! Це ті люди які видобувають нафту для всієї Росії", "Найбільша у світі та історії популяція Диогенів! Пишайся Росія!", "Не хочу ображати цих людей, але багатшими вони роблять друзів Пупка, а не країну", - пишуть люди в коментарях до даної публікації.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...