Тонкий тролінг від президента: Лукашенко заявив, що ще з часів СРСР Білорусь забезпечує Росію креветками та оселедцями

Також він зазначив, що Москва діє неправильно, намагаючись впливати на Білорусь через поставки російської нафти і газу.

Олександр Лукашенко. Фото: УНІАН

"Ми з часів Радянського Союзу поставляємо вам креветки і оселедці. Це цілком нормальна практика". Це не єдина несподівана репліка білоруського президента Олександра Лукашенка на традиційній багатогодинній прес-конференції для російських регіональних журналістів, повідомляють Патріоти України з посиланням на BBC.

За словами білоруського президента, Москва діє неправильно, намагаючись впливати на Білорусь через поставки російської нафти і газу. Лукашенко каже, що він відклав зустріч з президентом РФ, щоб спочатку зустрітися з російськими журналістами і розповісти їм про суть деяких проблем, які виникають між суб'єктами союзної держави.

Ближче до кінця майже шестигодинного спілкування Лукашенко розповів, що білоруси обережно та з повагою ставляться до живої природи, і перерахував живність в своєму господарстві: три кота, 25 гусей, три страуса, качки, індокачки, індики, "кроликів штук 70, зараз залишилося штук 20 таких, що стрижуть; роздаю на подарунки"; 10 корів, 10 кіз, 15 овець, "сім або вісім коней"; чотири собаки.

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...