Роздача грошей - новий тренд у світовій економіці, - блогер

​Модель, коли 20% працюють, а решта 80 їм не заважають, вже випробували в Швейцарії, де просто так видавали по 2, 5 тис франків на місяць, і в Фінляндії - там видавали по 800 євро.

В світі пропонують просто так роздавати гроші. Фото: prostoinvesticii.com.

І тут закон Парето. Неймовірно і загрозливо близько. Щоб підтримувати світову економіку в 21 столітті вистачить всього 20% працездатного населення. Про це пише на своїй сторінці в Фейсбуці Володимир Співаковський, пишуть Патріоти Україниз посиланням на Нескучные новости.

Втім, якщо врахувати, що 30% - пенсіонери, ще 30% - діти, 20% хворі і ледачі, то дійсно, 20% годують решту 80%.

Тут що цікаво. Навіть найбільші розуми, найсвітліші особистості і найголовніші президенти і тіньові світові лідери вже не тільки задумалися над цим ... Вони почали діяти.

Що вони вирішили? Що в світі таке надлишкове перевиробництво товарів, грошей, продовольства, видовищ і благ, що їх нікуди дівати і нікому збути.

І тоді, та-дам ... та-дам ... вони вирішили, що ці 20% будуть працювати, а решті 80% просто роздаватимуть гроші за однієї умови: не заважати цим 20% працювати і виробляти.

І вже навіть спробували таку модель впровадити в Швейцарії - просто роздавали людям ні за що, по 2500 франків на місяць. У Фінляндії вирішили видавати по 800 євро ... І, хоча ця ідея «безумовного доходу» з першого разу поки не пройшла, але тренд вже видно.

Дуже незвичайний поворот у світовій економіці. А тепер питання: у зв'язку з цим ... як і чому вчитимуть дітей в школі?

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...