Розенко пояснив, як вплине підвищення мінімальної зарплати на кількість субсидій

Кількість сімей, які матимуть змогу отримати субсидії, зменшиться з опалювального сезону 2018-2019 років.

Павло Розенко. Фото:Слово і ДілоПідвищення мінімальної зарплати вплине на кількість субсидій для українців тільки в 2018 році. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко, інформують Патріоти України.

Зокрема, Розенко зазначив, що жодних інфляційних наслідків, послаблення курсу гривні внаслідок підвищенні мінімальної заробітної плати не відбудеться.

Разом з тим, існують певні ризики, серед яких зменшення кількості сімей, які матимуть змогу отримати субсидії у 2018 році.

Так, у відповідь на питання щодо того чи зменшиться кількість людей, які можуть розраховувати на субсидію, він відповів ствердно.

"Так! З опалювального сезону 2018-2019 років. Тобто, через 2 роки... В цьому році субсидії вже призначені або призначаються згідно з доходами 2015 року", - написав він.

У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...

Вартість газу для побутових споживачів в Україні: Озвучено тарифи на наступні 12 місяців

четвер, 2 травень 2024, 9:59

Усі 12 постачальників, що наразі присутні на ринку, оприлюднили свої річні тарифи на газ для побутових споживачів. Йдеться про ціни на природній газ, що будуть діяти до квітня 2025 року, передають Патріоти України. Зазначається, що як і два попередні с...