"Санкції не діють, говорите?": Стало відомо, на скільки безробіття в РФ зросло за тиждень

За попередній тиждень безробіття на Росії збільшилася за тиждень на 0,8%.

Безробітні росіяни продовжують вірити? Ілюстрація: uapress.info.

Офіційне безробіття на Росії за минулий тиждень збільшилося на 1,6% і склала майже 876 тис. осіб. Про це йдеться в даних Мінпраці Росії, передають Патріоти України з посиланням на "РИА Новости".

За даними відомства, за вказаний період зниження чисельності безробітних росіян відбулося в чотирьох регіонах: Москві, Ненецькому автономному окрузі, Інгушетії і Чечні. У 81 регіоні відзначено зростання чисельності безробітних громадян. Уточнюється, що найбільше збільшення безробітних спостерігається в Сахалінській, Іркутській, Липецькій, Волгоградській, Тульській і Астраханській областях, в Єврейській автономній області, в Алтайському, Камчатському, і Забайкальському і Ставропольському краях, Удмуртської, Чуваської, Кабардино-Балкарської республіки і республіках Крим, Мордовія, Бурятія , Алтай.

Чисельність працівників, які перебували в простої з ініціативи адміністрації, працювали неповний робочий час, а також працівників, яким були надані відпустки за згодою сторін, склала 259,1 тис. чоловік. Кількість вакансій, заявлених роботодавцями до органів служби зайнятості, склала 1,2 млн. За попередній тиждень безробіття на Росії збільшилася за тиждень на 0,8%.

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...