Санкції не діють, кажете? Фондовий ринок Росії стрімко летить вниз, - економіст

Ситуація вкрай невтішна для російських олігархів.

Ілюстрація: focus.ua

Фондовий ринок Росії сьогодні впав майже на 5% і це відбувається навіть після п'ятничного падіння, коли буди оголошені санкції проти російських олігархів. Про це пише економіст, керуючий приватним інвестиційним фондом на фондовому ринку США Володимир Компанієць на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Причинами сьогоднішнього падіння є заява компанії Дерипаски про можливий технічний дефолт після введених санкцій і заяви Трампа після хімічної атаки в Сирії", - нагадав експерт. Економіст також пожартував, що "Дерипаска запам'ятає Рибку на все життя, але і її просто так вже не випустять з таїландської в'язниці".

Нагадаємо, Настя Рибка стала відома після розслідування опозиціонера Олексія Навального, завдяки її книзі, фото і відео Навальний викрив схему зв'язків між бізнесменом Олегом Дерипаскою і одним із заступників колишнього прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва Сергієм Приходьком.

Втрати все відчутніші: Нафтопереробка в Росії впала до річного мінімуму - це результат атак дронів СБУ, - Bloomberg

середа, 24 квітень 2024, 8:50

Нафтопереробка на російських заводах у квітні 2024 року впала практично до річного мінімуму. НПЗ (нафтопереробні заводи) в РФ квітні видавали лише 5,23 млн продукції на добу, що є майже найнижчим рівнем з травня-2023. Ключовою причиною падіння стали ре...

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...