"Сегодня гривна более стабильна, чем рубль": Царьов "розкидається" порадами для РФ на економічному форумі в Москві (відео)

Утікач Царьов нагадав, що будучи депутатом, він займався економічними проблемами і висловив здивування з приводу кількох очевидних дій, які необхідно зробити російській владі для зміцнення курсу рубля.

Царьов у Москві на економічному форумі. Фото: скрін відео

Одіозний політик, колишній депутат Верховної Ради від Партії регіонів Олег Царьов, виступаючи на Московському економічному форумі, який відбувся 23-24 березня, розкритикував російську економічну політику і заявив, що гривня стабільніша, ніж рубль. Його виступ прокоментував журналіст Антон Комаров в своєму Facebook, інформують Патріоти України.

"Несподівано! Не жартую. Царьов опускає РФ і хвалить дії України. Олег Царьов на московському економічному форумі говорить "У нас в Україні", - дивується журналіст.

Відео виступу опубліковано на YouTube, слова Царьова про Україну починаються з 6.45 хвилини запису.

"Я хочу сказать, что мне непонятно, почему Российская Федерация не вводит экономическую пошлину, которая будет компенсировать потери Российской Федерации. Так, как это сделала Украина. 10 процентов пошлины на импорт, которая стабилизировала гривну, и она более стабильна, чем рубль, сегодня.

Мне непонятно, почему валютные спекуляции на рубле не прекращены так, как мы это сделали в Украине. У нас есть валютный сбор на покупку валюты, пускай он небольшой, два процента, но спекуляции он прекращает", — заявив Царьов.

Оце так: Польща купує вугілля у компаній російського олігарха, якого особисто нагородив Путін

понеділок, 29 квітень 2024, 14:50

Попри санкції Європейського союзу, російське вугілля досі потрапляє до Польщі - через Казахстан. Так, одна з найбільших компаній-імпортерів вугілля до Польщі 2022 року уклала угоду із зареєстрованим у Швейцарії суб’єктом господарювання AB Energo AG, пе...

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...