Ще не рубль: Bloomberg назвав гіршу валюту в світі (інфографіка)

Через невизначеність в інвестиціях та перспективах зростання це, швидше за все, ще не межа падіння.

Фунт стерлінгів визнано найгіршою валютою світу. Фото: wpapers.ruДані, оприлюднені Bloomberg, свідчать про те, що найгіршою валютою світу є... фунт стерлінгів, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

Відзначається, що з початку поточного року фунт стерлінгів впав по відношенню до долара більш ніж на 13%, що є найгіршим показником серед 31 світової валюти. Таким чином, фунт випередив за падіння до долара аргентинський песо.

Всього з початку року подешевшали по відношенню до долара дев'ять валют, серед них, крім фунта і аргентинського песо, мексиканський песо, польський злотий, китайський офшорний юань і турецька ліра. "Фунт буде падати набагато нижче із-за невизначеності в інвестиціях та перспективи зростання", - заявив економіст Societe Generale Кіт Джакс.

Втрати все відчутніші: Нафтопереробка в Росії впала до річного мінімуму - це результат атак дронів СБУ, - Bloomberg

середа, 24 квітень 2024, 8:50

Нафтопереробка на російських заводах у квітні 2024 року впала практично до річного мінімуму. НПЗ (нафтопереробні заводи) в РФ квітні видавали лише 5,23 млн продукції на добу, що є майже найнижчим рівнем з травня-2023. Ключовою причиною падіння стали ре...

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...