Скандал з прапорами: Організатори Євробачення вибачилися перед кримськими татарами

Як виявилося, перелік заборонених прапорів був робочим проектом, який не повинен був потрапити в ЗМІ.

Організатори Євробачення вибачилися перед кримськими татарами через скандал з прапорами. Фото: День.

На пісенному конкурсі "Євробачення -2016" вибачилися за рішення не використовувати ряд прапорів окремих країн і національностей, щоб уникнути непорозумінь і потенційних скандальних ситуацій між глядачами. Отже, під заборону потрапили прапори республіки Крим, національний прапор кримських татар і прапор фейкової "ДНР". Про це пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Повідомляється, що перелік заборонених прапорів був робочим проектом, який не повинен був потрапити в ЗМІ, однак саме цей список і став причиною скандалу з прапорами. Організатори зазначають, що документ дивним чином потрапив в ЗМІ і підкреслюють, що він не є остаточною версією проекту щодо показу прапорів в залі пісенного конкурсу. Кінцевий варіант організатори обіцяють оприлюднити вже найближчим часом.

Як відомо, глава Меджлісу Рефат Чубаров висловив негативну позицію щодо заборони, проте з розумінням поставився до політики проведення конкурсу. Нагадаємо, що Україну на пісенному конкурсі представить співачка Джамала з піснею про сталінську депортацію кримських татар.

Патріоти України повідомляли про рішення організаторів Євробачення заборонити використання під час концертів недержавних прапорів.

Найгірший результат в історії Росії: Путін знову збрехав росіянам - "Газпром" показав величезні збитки

субота, 4 травень 2024, 7:50

Російський газовий гігант "Газпром" показав чистий збиток у 629 млрд рублів (6,8 млрд доларів) за підсумками 2023 року. Це не лише перший збиток компанії з післядефолтного 1999 року, а й найгірший її результат в історії. За півроку до цього ватажок Кр...

Є проблеми: Нацбанк повідомив, які регіони найбільше відчувають брак робочої сили

субота, 4 травень 2024, 2:35

З 2021 по 2023 рік робоча сила у віці 15-70 років скоротилася більш ніж на чверть. З основних причин - міграція, демографічні втрати та окупація. Про це йдеться в інфляційному звіті НБУ, передають Патріоти України. Так, за оцінками НБУ, робоча сила у в...