"Ми повинні будувати майбутнє, де люди можуть вільно жити і любити незалежно", - Джамала підтримала ЛГБТ-спільноту

Співачка розповіла, що після перемоги на Євробаченні, її життя змінилося. Однак Джамала не зупиняється на досягнутому, і ставить перед собою нові цілі.

Джамала. Фото: podrobnosti.ua.

Українська співачка, переможниця Євробачення 2016 Джамала розповіла, як пісні підтримують людей з ЛГБТ-спільноти. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на українські ЗМІ.

"У мене були сотні листів з усього світу від людей, які говорять, що "Тисячу дев'ятсот сорок чотири" звучала так, ніби це було про них. Я відчуваю, що ми повинні будувати майбутнє, де люди можуть вільно жити і любити незалежно від того, яку національність, сексуальну орієнтацію або релігію вони мають", - розповіла Джамала.

Співачка додала, що після перемоги на Євробаченні, її життя змінилося. Однак Джамала не зупиняється на досягнутому, і ставить перед собою нові цілі. Співачка додала, що після перемоги на Євробаченні 2016, її життя змінилося. Однак Джамала не зупиняється на досягнутому, і ставить перед собою нові цілі.

"Я можу виступати в різних містах і країнах - у мене був величезний концерт в Польщі, я була хедлайнером на фестивалі в Німеччині, і я можу поділитися своєю музикою з людьми по всьому світу. Це відмінна можливість для мене... Але це тільки перший крок, і я хочу бути відома як автор пісень і співачка, а не тільки як переможець Євробачення", - зазначила вона.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...