Скрепам на заздрість: Україна отримає від Всесвітнього банку мільярд доларів на розвиток

Добре, якщо допомога Всесвітнього банку виявиться задіяної саме в тих програмах, для яких призначена.

Всесвітній банк готов надати Україні допомогу на розвиток. Фото: forbes.net.uaВсесвітній Банк готовий переглянути програми для України і виділити додатковий мільярд доларів на їх розширення, - таку заяву прем'єр Володимир Гройсман розмістив в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Всесвітній Банк готовий спільно з нами переглянути ефективність програм, на які вже передбачено фінансування, і передбачити додатково ще мільярд доларів на їх розширення з наступного року", - заявив Гройсман.

Прем'єр провів зустріч з директором-розпорядником та Головним операційним директором Всесвітнього Банку Шрі Мульяні Індраваті.

"Домовилися про те, що Всесвітній Банк допоможе нам розробити стратегію розвитку транспортних коридорів і автомобільних доріг для України, а також оцінити необхідні для її реалізації ресурси і визначити, де необхідно залучати бюджетні, кредитні або приватні ресурси. Такої стратегії у нас ніколи не було, а її реалізація може стати одним з двигунів нашого економічного відродження ", - написав Гройсман.

Притиснути агресора: Bloomberg з'ясував, що увійде до нового пакета санкцій ЄС проти РФ

вівторок, 7 травень 2024, 17:37

Єврокомісія розробляє 14-й пакет санкцій проти Росії – до нього можуть увійти обмеження щодо російського аналога SWIFT, пропагандистських ЗМІ, СПГ, рідкоземельних металів та транспортних компаній. Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на знайомі з с...

У Кремля проблеми: Експерт із міжнародної економіки дав прогноз, коли у Росії закінчаться гроші на війну

вівторок, 7 травень 2024, 14:49

Держава-агресор Росія вихваляється, що санкції нібито не впливають на економіку, однак вже використала близько половини коштів з Фонду національного добробуту, зокрема і для ведення війни. Втім гроші і в ньому можуть закінчитися вже у 2025 році, переда...