Скрепами не наїдаються: У Росії знімуть ембарго на імпорт м'яса та овочів

У Міністерстві сільського господарства РФ пояснили, що це необхідно для випуску дитячого харчування.

Ілюстрація:mukachevo.todayУ Росії знімуть заборону на ввезення в країну імпортної яловичини, м'яса птиці і овочів, оскільки дані продукти необхідні для випуску дитячого харчування. Про це повідомляє російське агентство ТАСС, посилаючись на інформацію Міністерства сільського господарства Російської Федерації, передають Патріоти України.

"З метою стимулювання внутрішнього виробництва дитячого харчування постанова уряду від 27 травня 2016 року передбачає виключення з-під дії ембарго сировини, призначеної тільки для виробництва дитячого харчування", - зазначив представник Мінсільгоспу.

Продукти можна буде ввозити в Росію тільки в разі підтвердження їх цільового призначення. Мінсільгосп буде визначати дозволений обсяг ввезення сировини на основі аналізу потреб виробників дитячого харчування. Крім того, буде враховуватися виробництво необхідної сировини в Росії і на території країн, що не потрапили під ембарго.

"ПриватБанк" блокує картки: Названо причину, через яку обмежать рахунок будь-кого

субота, 4 травень 2024, 10:28

Клієнтка ПриватБанку поскаржилась на блокування свого рахунку в банку. За її словами, блокування відбувалось після того, як людина, яка робила їй переказ, поскаржилась на шахрайські дії, передають Патріоти України. Про це клієнтка банку написала в спе...

Найгірший результат в історії Росії: Путін знову збрехав росіянам - "Газпром" показав величезні збитки

субота, 4 травень 2024, 7:50

Російський газовий гігант "Газпром" показав чистий збиток у 629 млрд рублів (6,8 млрд доларів) за підсумками 2023 року. Це не лише перший збиток компанії з післядефолтного 1999 року, а й найгірший її результат в історії. За півроку до цього ватажок Кр...