Скрепи віддадуть останні штани в дірках: Муждабаєв розповів про долю Керченського мосту

Економічні санкції та війни добивають Росію. Проект мосту врятує тепер лише диво...

Керченський міст мав стати масштабним проектом... Але чи здійсненним? Фото: "ПолітНавігатор"

Про будівництво Керченського моста можна говорити, як про наймасштабніший, але нерентабельним і дуже дорогому проекті, який Росія ніколи не зможе реалізувати. Про це Обозревателю розповів Айдер Муждабаєв, повідомляють Патріоти України.

За словами журналіста, він сильно сумнівається в тому, що Керченський міст зможуть колись добудувати, однак ідея про спорудження понтонного моста, який з'єднає материкову Росію з Кримом, здається зовсім фантастичною.

«Я думаю, що Керченський міст не зможуть добудувати. І не тому, що проект занадто дорогий і складний. Йдеться про складну інженерну споруду, а в російському бюджеті немає таких величезних коштів на реалізацію наймасштабнішого проекту. Якби будівництво моста проходило в той момент, коли між Україною і РФ були нормальні відносини, в проекті з'явився б сенс, але зараз цей міст впирається тільки в військову базу», - заявив журналіст.

Також Муждабаев вважає, що економічні санкції доб'ють Росію, і скоро гроші, які планувалося виділити на проект, стануть непомірною ношею.

Найбільшим постачальником запчастин для літаків в РФ стала... африканська країна

четвер, 28 березень 2024, 13:59

У 2023 році найбільшим постачальником запасних частин для літаків в Росію став Габон. Про це повідомляє видання The Moscow Times з посиланнямна митні дані РФ, передають Патріоти України. Всього за рік в Росію ввезли авіазапчастин майже на $2 млрд, з ни...

З імпортозаміщенням щось пішло не так: Понад 50% російських процесорів "Байкал" виявилися бракованими

четвер, 28 березень 2024, 12:53

Через провал кремлівської політики так званого «імпортозаміщення» більше половини російських процесорів Байкал виявилися бракованими. Констатувати це довелося російському пропагандистському виданню "Ведомости", передають Патріоти України. Як повідомляє...