Сльози скреп: Путіну доповіли, що російські літаки "нікому не потрібні"

Президенту РФ нагадали також про відмову Латвії купувати п'ять літаків виробництва РФ, хоча вони були на 30% дешевше конкурентів Embraer.

Навіть дешева ціна російських літаків не приваблює. Фото: kp.ua.

Глава Об'єднаної авіабудівної корпорації (ОАК) Юрій Слюсарь заявив, що нові російські літаки в умовах дуополії Boeing і Airbus "нікому не потрібні". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

"Наприклад, 70 літаків зробити - велике завдання. Але набагато більш амбітне завдання - ці літаки продати. Треба чітко розуміти, що ми на ринку фактично сформованої дуополії Boeing і Airbus нікому не потрібні", - зазначив Слюсарь.

За його словами, на даний для розвитку нових російських продуктів потрібна державна підтримка. "Будь-яка угода з просування літака - це угода політично забарвлена, зі 100%-ною політичною підтримкою", - сказав глава ОАК.

Слюсарь нагадав про відмову Латвії купувати п'ять літаків виробництва РФ, хоча вони були на 30% дешевше конкурентів Embraer. "Я думаю, що на свої літаки ми пересядемо тоді, коли навчимося робити повністю конкурентоспроможні літаки в цивільному секторі", - вважає він.

Оце так: У Польщі викинуть тонни українського морозива

вівторок, 16 квітень 2024, 16:22

Польські інспектори заборонили продаж у країні партії понад 7 тонн морозива, яке раніше завезли з України. До якості товару в поляків питань не було – їх не влаштувало маркування, передають Патріоти України. Про відповідне рішення повідомили у мікробло...

Пенсії в Україні порахують за єдиною формулою: Стало відомо, хто отримає майже 10 тис. на місяць

вівторок, 16 квітень 2024, 14:56

В Україні з мінімальною зарплатою розмір пенсії становитиме 2361 грн. Водночас із середньою зарплатою можна отримувати 4741 грн. Українець, який отримує зарплату вдвічі вищу за середню, зможе отримувати пенсії у розмірі 9 491,5 грн. Чим більша зарплата...