"Стерпим всё": Рашистський "камікадзе" порадив Путіну перерахувати бюджет з розрахунку $10 за барель нафти

Російський політик впевнений, що треба говорити про "розвиток", а не "антикризові плани".

Олександр Бречалов. Фото: vk34.ru.

Співголова Центрального штабу Загальноросійського народного фронту (ЗНФ) Олександр Бречалов запропонував при коригуванні бюджету РФ виходити з ціни на нафту в $ 10 за барель. При цьому він зазначив, що у Росії немає проблем з бюджетом, передають Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

"Я предложил правительству скорректировать бюджет из расчета $10 за баррель. Я убежден, что у России нет проблем с бюджетом. Никакого дефицита нет. Если мы будем эффективно тратить деньги, у нас будет профицит", — сказав Бречалов.

"Хватит ежедневно повторять мантру, что у нас все плохо и будет еще хуже, давайте там обрежем, давайте там обрежем. Давайте будем готовить план развития, а не антикризисный план", — додав він.

Нагадаємо, що подібний перерахунок перш за все буде вигідний нафтовикам. Адже РФ не оподатковує нафтові компанії з виручки менше 15 доларів за барель. Бо це набагато нижче собівартості видобутку для більшості родовищ.

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...

"Вирішується доля війни": Туск закликав польських фермерів зупинити блокаду кордону України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:48

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск закликав польських фермерів припинити блокування кордону з Україною. Слова Туска після саміту Європейської ради в Брюсселі наводить "Польське радіо", передають Патріоти України. Глава уряду Польщі розповів, що Украї...