Страшна цифра: ООН назвала кількість українців, які недостатньо харчуються

За інформацією експертів, в Україні недоїдає близько 12 мільйонів осіб, що складає 26 відсотків населення.
Багато наших співвітчизників живуть на межі голоду. Ілюстрація: Голос народу.

В Організації об’єднаних націй назвали кількість людей в Україні, котрі не можуть повноцінно харчуватися. Так, за даними представників Продовольчої і сільськогосподарської організації (ФАО) і Всесвітньої продовольчої програми (ВПП), продовольча ситуація у країнах, де йде конфлікт, стрімко погіршується на очах, передають Патріоти України.

За інформацією експертів, в Україні недоїдає 1,2 мільйона осіб, що складає 26 відсотків населення. Загалом у доповіді охоплено 16 країн: Афганістан, Бурунді, Центрально-Африканська Республіка (ЦАР), Демократична Республіка Конго (ДРК), Гвінея-Бісау, Гаїті, Ірак, Ліван, Ліберія, Малі, Сомалі, Південний Судан, Судан, Сирія, Україна та Ємен.

Серед них, в ООН виокремили, Ємен, Південний Судан, Сирію, Ліван, ЦАР, Україну, Афганістан та Сомалі, де чверть або більше населення перебуває у кризовому або на надзвичайному рівні голоду.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Удари по російських НПЗ мали ефект: Росстат зафіксував обвал виробництва бензину

четвер, 28 березень 2024, 10:30

Після серії ударів по російських нафтопереробних заводах, що паралізували роботу великих підприємств "Роснефти" і "Лукойлу", випуск автомобільного бензину в країні впав на 7,4%. Про це повідомляє The Moscow Times, передають Патріоти України. Згідно з д...